artiesten
 Home
Home > Artistas
 

Artistas

Via deze pagina kun je verder duiken in de levens van flamenco- en andere artiesten.

Flamencozang Via deze pagina, kun je doorklikken naar de "artiestenpagina's" waarop ik biografieën geplaatst heb van flamencozangers en -zangeressen. Eveneens vind je daar de evt. link naar hun eigen website (mochten ze die hebben).
-
Flamencogitaar Via deze pagina, kun je doorklikken naar de "artiestenpagina's" waarop ik biografieën geplaatst heb van flamencogitaristen. Eveneens vind je daar de evt. link naar hun eigen website (mochten ze die hebben).
-
Flamencodans Via deze pagina, kun je doorklikken naar de "artiestenpagina's" waarop ik biografieën geplaatst heb van flamencodansers en -danseressen. Eveneens vind je daar de evt. link naar hun eigen website (mochten ze die hebben).
-
Palmeros Via deze pagina, kun je doorklikken naar de "artiestenpagina's" waarop ik biografieën geplaatst heb van palmeros (klappers).
-
Andere flamenco-artiesten Via deze pagina's kun je doorklikken naar de "artiestenpagina's" waarop ik biografieën geplaatst heb van bijvoorbeeld cajonspelers, violisten, dwarsfluitisten, etc. voorzover ze flamenco spelen.
-
Overige Spaanse muziek Buiten flamenco zijn er ook solisten en groepen die Spaanse muziek maken waarbij een verbinding met flamenco geregeld te horen is: ze gebruiken bijv. wel eens flamencoritmes of spelen rumbas en/of sevillanas. Het is echter uitdrukkelijk géén flamenco dat ten gehore gebracht wordt!
-
Opgemerkt Een verzameling van citaten uit bijv. interviews van flamencoartiesten die ik voldoende opvallend vond om ze hier op te nemen. Ze zorgden bij mij voor een frons of een glimlach.
-
Verjaardagen Een verjaardagskalender van flamenco(-gerelateerde)artiesten.
-
Websites Een pagina waarop ik alle websites die ik kon vinden bij elkaar geplaatst heb, uiteraard weer alleen van flamenco-artiesten.
-
Video Een overzicht van artiesten, vanuit waar je kunt doorklikken naar video's van hun optredens.
-
In memoriam Een overzicht van flamenco-artiesten die in de afgelopen jaren overleden zijn, met een korte biografie erbij.
-
Standbeelden Een overzicht van plaatsen waar je standbeelden kunt aantreffen van flamenco(-gerelateerde)artiesten, incl. afbeeldingen van die standbeelden.
-
Postzegels Een overzicht van verschenen postzegels die opgedragen zijn aan flamenco of waar flamencoartiesten op afgebeeld staan.
-
Kunstenaars Ook binnen andere kunstvormen speelt flamenco een rol. Een overzicht van werken en evt. links naar websites van fotografen, schilders, beeldhouwers, schrijvers, filmregisseurs.
-
Management Een aantal managers / managementbureau's van flamencoartiesten; stel je hebt de mogelijkheid, dan kun je via de manager of meer informatie krijgen of zelfs een optreden boeken.
-

 

 
neem contact op
Communicatie
Flamenco
Nieuwsberichten
Artistas
Agenda optredens
Winkelen (op een andere site)
Andere cultuuruitingen
flamencoschoenen
Danslessen nemen
Gitaarles nemen
Flamenco canon bekijken
Column lezen!
Pijsvraag winnen!
Dansschoenen kopen
Dansrok kopen
Flamenconieuws lezen!
Nieuwsbrieven lezen of op abonneren
Mail ons via:
Link naar pagina waarop je feedback kunt geven
Link nar pagina waarop je je kunt aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen
Link naar pagina waarop de nieuwste prijsvraag staat en waar vanaf je de oplossing kunt insturen
Link naar pagina waarop je tweedehands zaken te koop kunt vragen of aanbieden middels een advertentie
Link naar pagina waarop je een verzoek tot linkuitruil kunt indienen
  Graag ontvang ik je kritiek, verbetervoorstellen of aanvullingen
Copyright                  Sitemap                 Links                  Privacy
Zonnebloemveld in Andalucía